Str. Parang, Nr. 7, Ap. 41
Cluj-Napoca
0757-08 77 99
0748-37 21 34
0364-818 082
contact@ascensoare-cluj.ro

Costea Ioan 0757-08 77 99
Costea Cristian 0748-37 21 34Montaj instalatii de ridicat

Efectuam montaj de ascensoare de diferite tipuri si de la diferiti producatori astfel incat sa satisfacem cele mai variate cerinte tehnice referitor la echipamente si cele mai variate preferinte ale clientilor nostri in materie de ergonomie, estetica si usurinta in folosire. Ca si in materie de autoturisme, spre exemplu, si in domeniul nostru exista ascensoare echivalent al unui autoturism de clasa ieftina si echivalentul unui autoturism de lux.

ASCENSO colaboreaza pentru montaj cu foarte multi producatori de ascensoare, scari rulante, platforme pentru transportul persoanelor cu handicap si nacele pentru a acoperi orice fel de nevoie in acest domeniu. Am instalat in decursul timpului atat lifturi panoramice cu control al ambientului, sonorizare, etc., cat si ascensoare uzuale de tipul celor intalnite in blocurile de locuinta. Apoi, de asemenea experienta noastra merge de la montajul ascensoarelor de persoane la cele de marfa sau industriale, cele cu cerinte speciale (spitale, firme de productie, centre comerciale, etc.).

Apelati cu incredere la noi si va vom oferi intotdeauna mai multe solutii tehnice de rezolvare a cerintelor pe care le aveti!

Modernizare instalatii de ridicat

Modernizarea echipamentelor deja detinute si exploatate de clientii nostri se face efectuand o analiza, eventual si o expertiza, a instalatiei vechi, urmand ca apoi sa se inlocuiasca cel putin unitatea de comanda, elementele uzate, etc.. Atat la modernizarea, cat si si la montajul instalatiilor de ridicat asiguram consultanta tehnica si financiara referitor la alegerea instalatiei potrivite, la proiectarea spatiului destinat amplasarii instalatiei si a cailor de acces spre aceasta sau orice alt tip de consultanta necesara unei bune alegeri si montaj a instalatiei de ridicat.

Modernizarea echipamentelor deja detinute si exploatate de clientii nostri se face efectuand o analiza si, eventual, o expertiza a instalatiei vechi, urmand ca apoi sa se inlocuiasca cel putin unitatea de comanda, elementele uzate, etc.. Acest serviciu este efectiv facut pentru a se plia perfect pe necesitatile dumneavoastra in sensul de a efectua strict cheltuielile necesare respectarii conditiilor legale de siguranta in exploatare pe de o parte si pe de alta parte de a va multumi si satisface cerintele dumneavoastra ca si proprietar si utilizator al instalatiei.

Fiecarui client ii oferim mai multe variante de pachete de modernizare a ascensorului, astfel incat sa se poata incadra in bugetul avut. De asemenea oferim posibilitatea de plata in rate a lucrarilor si instalatiilor.

IMPORTANT: oferim posibilitatea achizitiei cu plata in rate a instalatiilor de ridicat, in functie de optiunile dumneavoastra si de natura instalatiei montate sau modernizate.